Actualidad

[editar plantilla]

Festa de final de curs de l’@-rrom, activitat de reforç educatiu amb joves rrom del Programa Gitanos de l’Est de FSG Catalunya [editar]

10 de Agosto de 2015
Equip Gitanos de l'Est - FSG Catalunya

COMPARTIR
Festa de final de curs de l’@-rrom, activitat de reforç educatiu amb joves rrom del Programa Gitanos de l’Est de FSG CatalunyaEl projecte @rrom, finançat pel programa CaixaProinfància (Obra Social de La Caixa) porta des del curs 2012-2013 a Santa Coloma de Gramenet i Badalona incidint en l’educació de nois i noies de 12 a 16 anys.

Tot i que l’estiu ja està avançat, hem continuat amb l’espai durant el mes de juliol, oferint alternatives d’oci educatiu i continuant amb l’espai de reforç (a més de preparar alguns deures que van quedar pendents!).
El darrer dia vàrem fer una petita festa, amb petits regals, música i fins i tot una mica de ball. Ara fem una pausa durant l’agost, després d’un any intens (que va començar el setembre passat), i dins d’un més tornarem a iniciar un nou curs amb els joves participants al programa. Esperem que sigui de nou un curs ple no només de treball, sinó també de diversió i de compromís amb el treball integral amb aquests joves i les seves famílies.
Bon estiu!

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS