Actualidad

[editar plantilla]

Sortida al Parc de Montjuïc i tarda de cinema [editar]

22 de Julio de 2014
FSG Barcelona

COMPARTIR
Sortida al Parc de Montjuïc i tarda de cinemaEl dimarts 15 de juliol un grup d'infants i adolescents dels espais de reforç escolar del Programa Proinfància de Badalona i Santa Coloma van fer una sortida al Parc de Montjuïc i després de dinar van gaudir d'una tarda de cinema.

Us imagineu un dia de jocs i passejades, un dia de dinar al parc i veure una pel•lícula? És el que han fet el dia 15 de juliol els participants dels espais de reforç escolar del programa de Proinfància de la Obra Social La Caixa. Una sortida a la Muntanya de Montjuic per passar un dia relaxat fent passejades, dinant en el parc i veient una pel•lícula en el Caixa Fòrum es va convertir en una manera d’aprendre jugant, parlant i experimentant amb les coses que ens envolta. Els petits i els joves tenen una curiositat natural que cal estimular. És el que hem intentat fer durant aquesta excursió a traves de l’experiència amb el medi, convertint el parc en una aula per estimular la creació i l’experimentació , on els infant puguin desenvolupar les seves capacitats físiques i socials. Hem aprofitat el desigs d’explorar el món i de comprendre el que passa, de dominar l’entorn i d’enfrontar-se als reptes de tot tipus per convertir-lo en un motor de protagonisme i capacitat creadora.
Hem començat amb una passejada fins al Castell de Montjuic i després hem dinat en la zona de pícnic. Ens hem desplaçat a la zona de jocs per els més petits que ens ha donat la ocasió de poder aglutinar tot el grup en jocs amb la pilota tot. Durant les hores de molta calor ens hem refugiat a l’ombra per descansar una miqueta i enfortint relacions a través de les conversacions. Hem baixat caminant fins a la Font Màgica de Plaça Espanya ( tot un repte per els més petits) on hem gaudit d’un gelat abans d’entrar a veure la pel•lícula “Futbolín” que estaven projectant en el Caixa Fòrum. Hem acabat un dia ple d’activitats viatjant cap a casa, més cansats, però més contents d’haver compartit un espai i temps amb companys i nous amics.

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD