Actualidad

[editar plantilla]

Final de curs a l’espai @rrom: celebrem un any més de reforç i oci educatiu [editar]

27 de Agosto de 2014
Equipo Gitanos del Este

COMPARTIR
Final de curs a l’espai @rrom: celebrem un any més de reforç i oci educatiuEl dia 30 de juliol, al CRIJ Rellotge XXI, vàrem tancar aquest curs berenant i amb algunes activitats d’oci. Després del descans al mes d’agost, tornarem a reprendre les classes amb ganes de seguir treballant i gaudint tots junts.

L’any ha sigut molt llarg, així que ja ens ho mereixíem! El dia 30 de juliol, al CRIJ Rellotge XXI, vàrem tancar aquest curs berenant tots junts i fent algunes activitats d’oci, com veure una peli. D’aquesta manera posàvem fi –momentàniament- a més de deu mesos de treball i a un juliol en el qual havíem continuat amb l’activitat, tot i que el curs escolar va finalitzar a finals de juny.

De fet l’@rrom, orientat al reforç i l’oci educatiu, complirà a finals de setembre més de dos anys de recorregut com a espai pels nois i noies rrom d’origen romanès als barris de Serra d’en Mena (Santa Coloma de Gramenet i Barcelona). Ubicat al CRIJ Rellotge XXI, al que tornem a agrair la cessió de l’espai i la seva implicació, s’ha convertit per tant en un espai de referència per a aquests nois i noies i en el qual anem fer suport als seus processos educatius, però també personals i familiars. Sempre hem entès l’@rrom com a un projecte orientat específicament a l’educació, però amb forts lligams amb la intervenció integral amb les famílies i les diferents experiències comunitàries que es poden generar al territori.

Amb el suport del programa Proinfància – Obra Social La Caixa, seguim consolidant aquest espai que permet un treball amb els nois i noies des de la proximitat i amb l’objectiu principal de contribuir al seu benestar i desenvolupament i facilitar l’accés als seus drets fonamentals, entre ells el de l’educació. Després del descans al mes d’agost, tornarem a reprendre les classes al setembre amb ganes de seguir treballant i gaudint tots junts.

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS