Actualidad

[editar plantilla]

El Nadal al Barri de Sant Cosme [editar]

Arribar el LOOK NADALENC al barri mes lluminós i xulo del Prat

23 de Diciembre de 2014
FSG Barcelona

COMPARTIR
El Nadal al Barri de Sant Cosme         El passat 10 de desembre va arribar el LOOK NADALENC a Sant Cosme, el barri mes lluminós i xulo del Prat de Llobregat, i es va vestir de Nadal.

L'equip del Pla d'Actuació de Sant Cosme, format pel Servei d’Intervenció Comunitària, va portar a terme per segon any consecutiu una activitat de dinamització nadalenca. Aquesta any va comptar amb el suport, entre d'altres, de l’Equip Comunitària del projecte de Intervenció Comunitària Intercultural –ICI-, finançat per l’Obra Social “La Caixa”.

A l'activitat va participar tothom, d'una banda els comerciants del barri van col•laborar posant un arbre a la porta del seu comerç; d'altra banda durant tot el dia, diferents grups de nens i nenes, així com participants de les diferents entitats i serveis del barri, van passejar pel carrer guarnint els arbres i cantant nadales.

Els guarniments van ser realitzats a mà i amb materials reciclats deixant els arbres comunitaris plens d'obres d'art dels nens i nenes del barri.

L'activitat va estar animada en tot moment per voluntariat de diferents entitats, els quals van animar amb les seves cançons. També varem poder comptar amb la participació dels gegants d'una escola del barri i els de la parròquia.

Tothom va quedar molt content i per acabar l'activitat no podia faltar un bon got de xocolata desfeta per compartir els bons moments, recuperar forces i entrar en calor per poder seguir cantant nadales.

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS