Actualidad

[editar plantilla]

Valoraciò de les Colònies Urbanes de L´Espai Educatiui @Rrom [editar]

31 de Marzo de 2015
FSG Barcelona

COMPARTIR
Valoraciò de les Colònies Urbanes de L´Espai Educatiui @RromEl grup de reforç escolar @Rrom fan la valoració de les activitats realitzades en les colònies urbanes finançades pel programa CaixaProinfància

Ja fa dies que un grup de nois i noies que assisteixen setmanalment a l’espai de reforç escolar @Rrom realitzat a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) van gaudir de les colònies urbanes finançades pel programa CaixaProinfància (ObraSocial de la Caixa). Després de fer l’avaluació grupal de les sortides i activitats realitzades us volíem fer saber que l’activitat que més els va agradar va ser anar a la bolera. Va ser la primera vegada que molts d’ells gaudien d’aquesta activitat. Cal dir que a uns se’ls hi donava millor que altres però tots i totes coincideixen que s’ho van passar d’allò més bé!!!

Aquest tipus d’activitat és una ocasió molt bona per fomentar el treball de grup, potenciar les relacions socials, i en aquests cas, omplir-nos d’energia i motivació per enfrontar-nos a l’esprint final per superar el curs escolar.

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS