Actualidad

[editar plantilla]

Quart any de la participació de les famílies Rrom de Badalona a la "Diverfesta" [editar]

16 de Mayo de 2015
FSG Barcelona

COMPARTIR
Quart any de la participació de les famílies Rrom de Badalona a la El dissabte 16 de maig es va celebrar a la plaça Antonio Machado del barri de la Salut de Badalona la 10a edició de la “Diverfesta”, una festa lúdica organitzada per la Fundació Salut Alta, on la FSG també va participar per 4t any consecutiu.

En el Marc del Projecte Atenció i Acompanyament Social a famílies Roma/Gitanes procedents de l'est d'Europa.

Aquesta participació sorgeix del fruit de la coordinació i treball en xarxa, ja que compartim setmanalment l’espai de reforç escolar de primària finançat per l’Obra Social “la Caixa” a través del Programa CaixaProinfància.

La “Diverfesta” va ser una festa oberta al barri, on infants i adults van gaudir d’un dia en família participant de jocs, tallers, actuacions i tastant menjars de totes les parts del món. A aquesta festa no va faltar l’assistència i participació de famílies Rrom amb qui treballem en aquest barri, com a fruit de la integració d’aquestes famílies en la comunitat d’acollida.

Un any més podem dir, que va ser un dia on tothom va gaudir de la festa i on es va plasmar la bona relació entre la diversitat dels veïns i veïnes del barri fent honor al lema d’aquest any de la “DIverfesta”: tots diferents, tots iguals”

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS