Actualidad

[editar plantilla]

Es tanca l’activitat de dansa oriental del Programa Gitanos de l’Est FSG-Catalunya amb una actuació en un festival amb altres joves de Santa Coloma de Gramenet [editar]

07 de Julio de 2015
Equip Gitanos de l'Est - Barcelona

COMPARTIR
Es tanca l’activitat de dansa oriental del Programa Gitanos de l’Est FSG-Catalunya amb una actuació en un festival amb altres joves de Santa Coloma de GramenetL’activitat, amb el suport de la DGAIA i dins del marc de l’espai de reforç @rrom (CaixaProinfància), s’ha realitzat amb 6 noies aquest curs 2014-2015 cada dimecres al Centre Cívic Fondo (Santa Coloma de Gramenet).

El projecte @rrom, finançat pel programa CaixaProinfància (Obra Social de La Caixa) porta des del curs 2012-2013 incidint en l’educació de nois i noies de 12 a 16 anys. Com a part del procés de crear un espai de reforç i oci educatiu dins d’una perspectiva integral de treball amb els joves i les seves famílies, hem donat resposta aquest curs amb el suport de la DGAIA a una de les demandes més repetides per les joves participants: una classe de dansa.

Aquesta s’ha realitzat cada dimecres a la tarda al Centre Civic Fondo de Santa Coloma de Gramenet, amb una professora de dansa que imparteix el taller a 6 noies. Amb la classe volíem potenciar una activitat que superés la dinàmica de l’aula i impliqués relació amb altres joves i recursos del barri, i creiem que ho hem aconseguit.

Amb els nervis normals per sortir a un escenari, però molt contentes i demostrant tot el que havien aprés aquest curs. La tarda del 12 de juny les noies de la classe de dansa oriental del projecte @rrom van triomfar amb la seva actuació amb altres joves en la jornada prèvia al Santako Urban Festival, que es realitzarà en els propers mesos. En acabar la música, el shufu shufu, van rebre un fort aplaudiment.

Des d’aquí volem agrair també a Belén Peñalver, la profe, tota la tasca feta. No ha sigut un procés fàcil, però l’experiència ha sigut genial i creiem que l’esforç ha merescut molt la pena!

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS