Actualidad

[editar plantilla]

Activitats de tardor amb els nois i noies de l’espai de reforç de l’Equip Gitanos de l’Est [editar]

05 de Diciembre de 2017
FSG Barcelona

COMPARTIR
Activitats de tardor amb els nois i noies de l’espai de reforç de l’Equip Gitanos de l’EstAquest darrer mes hem participat a diverses activitats a Santa Coloma, Barcelona i Badalona: Dia dels difunts, el Dia de la Infància i la Diada Solidària del FC. Barcelona.

Octubre i novembre han sigut mesos intensos a l’espai de reforç que portem al CRIJ Rellotge XXI (Santa Coloma de Gramenet), amb el finançament del Departament d’Immigració i en col·laboració amb APROAPE. Primer, vàrem participar a la nova edició del “Passatge del terror”, no només col·laborant en la seva preparació sinó també amb tres actors/es –més aviat morts vivents- que es van encarregar d’espantar als visitants.

Després, el Dia de la Infància (20 de novembre) vam gaudir de una tarda d’activitats al voltant de la participació al Mas Fonollar (Santa Coloma de Gramenet). Els nois i noies van pintar un mural i debatre al voltant de temes diversos, com el masclisme o els recursos d’oci disponibles per la seva edat.

Finalment, el 29 de desembre, aquesta vegada també amb famílies i d’altres participants al projecte, vàrem participar a la Diada Solidària al Camp Nou. No només vam gaudir del partit entre el FC Barcelona y el Real Murcia (que va acabar 5 a 0) sinó que per molts era la primera vegada en visitar l’estadi.

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS