Actualidad

[editar plantilla]

PER FINALITZAR EL CURS ESCOLAR UN GRUP DEL PROJECTE “PROMOCIONA” DE SANT ROC (BADALONA) VAN A LA BOLERA [editar]

13 de Julio de 2014
FSG Barcelona

COMPARTIR
PER FINALITZAR EL CURS ESCOLAR UN GRUP DEL PROJECTE “PROMOCIONA” DE SANT ROC (BADALONA) VAN A LA BOLERAUn grup de 8 nois i noies que participen en el grup Promociona de Sant Roc fan una sortida a la bolera dins de les colònies urbanes del programa Proinfància de la Obra Social La Caixa.

Un grup de 8 adolescents que han assistit durant el curs escolar 2013-14 en l’ espai de reforç del projecte “Promociona”, del barri de Sant Roc de Badalona, han celebrat el final de curs anant a la bolera gràcies a les colònies urbanes del programa Proinfància de la Obra Social La Caixa.
El dimecres 18 de juliol un grup de tercer i quart d’ ESO van fer la sortida com a finalització del curs, i com a recompensa del esforç per superar el curs escolar. La activitat va ser valorada molt positivament pels adolescents que varen passar una tarda d’ allò més divertida i distesa amb els seus companys i referents.
Aquest tipus de sortides és una oportunitat per establir una relació de proximitat amb els nois i noies més enllà dels estudis, i una bona ocasió per seguir treballant la motivació pels estudis.

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD