Actualidad

[editar plantilla]

Oci educatiu i esport al Programa Gitanos de l’Est – FSG Catalunya: El nostre equip de futbol, Club Steaua, no arriba a la final, però tots guanyem amb l’experiència. [editar]

07 de Julio de 2015
Equip Gitanos de l'Est - Barcelona

COMPARTIR
Oci educatiu i esport al Programa Gitanos de l’Est – FSG Catalunya: El nostre equip de futbol, Club Steaua, no arriba a la final, però tots guanyem amb l’experiència. L’activitat, amb el suport de la DGAIA i dins del marc de l’espai de reforç @rrom (CaixaProinfància), s’ha realitzat amb 7 nois aquest curs 2014-2015 en un espai cedit pel SI Badalona i amb participació a la Lliga de Barri de l’Associació La Rotllana (La Salut-Badalona).

Per un resultat molt ajustat en el partit contra els “Maquinas”, però Club Steaua no va poder superar els Playoff del 18 de juny per participar a les eliminatòries i optar a ser finalista el dissabte 20 de juny.

No obstant això, estem molt orgullosos del nostre equip i de la seva participació a la Lliga de l’Associació La Rotllana (La Salut-Badalona). L’activitat, que s’ha portat a terme en col•laboració amb el centre educatiu SI Badalona, que ha cedit les seves pistes per fer els entrenaments, ha implicat jugar contra equips d’altres espais educatius i grups de joves del barri de La Salut/Llefià. El projecte va implicar també la participació de dos joves del barri com a entrenadors, Sule i Joel, als que volem agrair el seu treball.

La llavor ja està posada, i si l’any vinent els jugadors del Club Steaua apliquen tot el que han aprés durant aquest any estem segurs de que el resultat estarà molt diferent! Però, el més important és l’experiència i els amics que ens hem portat d’aquesta participació a la Lliga, creant nous espair per a la convivència al barri.

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD