Actualidad

[editar plantilla]

Del barri a Toledo [editar]

Tres noies gitanes de quart d'ESO surten del barri per conèixer una altra realitat

25 de Noviembre de 2015
Promociona Badalona

COMPARTIR
Del barri a ToledoTres noies gitanes de quart d'ESO surten del barri per conèixer una altra realitat.

A Badalona l'inici de curs per l'alumnat Promociona, no ha pogut ser millor. La trobada d’estudiants estatal organitzada per la Fundació Secretariat Gitano, que es va dur a terme el passat mes a Toledo, ha estat una empenta d'energia i motivació per a començar el nou curs escolar 2015-2016, sobretot per les tres alumnes que van poder participar de l’acte.

Allà es van poder reunir amb altres nois i noies gitanos que també estan fent l’ESO, i van poder compartir experiències i la seva motivació entre ells/es.

La notícia de saber que tres alumnes gitanes de quart d' ESO de Sant Roc han sortit de la seva rutina per a conèixer una altra realitat, on hi han més gitanos i gitanes de la seva edat que estudien, ha fet ressò al barri.
La il•lusió i les ganes de treballar les han contagiat als demés companys, volent la resta, poder participar l’any vinent a la següent trobada. També, el treball amb les famílies ha estat recompensat, ja que estan molt contentes de la oportunitat i l’experiència que han viscut les noies.

Aquest curs, comença amb l’antic alumnat Promociona que ara passa a quart d’ESO.
La novetat aquest any, es que iniciem Primària posant per davant la importància a l’acompanyament a la transició d’etapa amb l’ESO. Així,
donarem suport a aquells/es alumnes Promociona que l’any que ve passen a secundària.

Tot plegat, esperem que sigui un curs on l’alumnat aprofiti al màxim el suport que els hi seguim donant des de la Fundació Secretariat Gitano.

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD