Actualidad

[editar plantilla]

Comencem un Nou Curs Escolar! (Equip de Gitanos de l'Est de Barcelona) [editar]

11 de Octubre de 2017
Equipo Gitanos del Este Barcelona

COMPARTIR
Comencem un Nou Curs Escolar! (Equip de Gitanos de l'Est de Barcelona)El principi de curs amb el Equip de Gitanos de l'Est de Barcelona.

Aquest curs amb el finançament conjunt del Departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament de Badalona, l’Equip Gitanos de l’Est torna a comptar amb una promotora escolar per donar suport a les famílies en l’escolarització dels seus fills en el municipi de Badalona. Del 2006 al 2012 ja es va comptar amb aquest finançament i ara s’ha pogut recuperar aquesta figura.
L’Equip de Gitanos de l’Est comença el curs detectant les famílies amb infants en edat escolar en el territori i acompanyant aquelles que encara no han sol·licitat plaça escolar pels seus menors. Les oficines municipals d’escolarització (OME ja coneixen des de fa anys el nostre projecte d’acompanyament a famílies i faciliten l’escolarització dels infants tot i no estar registrats en el padró municipal.
En Badalona, aquest més de setembre ja vàrem acompanyar a 10 famílies a la OME i encara tenim pendent acompanyar 2 famílies més a sol·licitar plaça escolar per als seus fills. En total ja son més de 15 alumnes nouvinguts que començen l’escola aquest curs 2017-18 a Badalona .
Una gran part de la feina consisteix també en actualitzar el registre d’alumnes, i informar a les escoles de les possibles baixes per la mobilitat de les famílies.
A Barcelona i Santa Coloma aquest més ja vàrem acompanyar 5 famílies al Consorci d’Educació de Barcelona o a la Oficina d’Escolarització de Santa Coloma de Gramenet per sol·licitar plaça escolar per a tots els infants detectats sense escolaritzar.

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS